Pystytkö pitelemään sormeasi puhelimen näytöllä kauemmin kuin muut? Voittajalle 25 000 dollaria

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhelinta jatkuvasti käsissään pitelevät saavat tyypillisesti lähinnä moitteita kanssaihmisiltä. Nyt pisimpään sormensa älypuhelimen näytöllä pitävällä on kuitenkin mahdollisuus voittaa rahakas palkinto.

MSCHF-yhtiö ja tubettaja Mr. Beast ovat luoneet iOS-sovelluksen Finger On The App. Kyseessä on eräänlainen peli, jossa tehtävänä on pitää sormea puhelimen näytöllä niin kauan kuin vain mahdollista. Pisimpään sormea näytöllä pitävällä on mahdollisuus voittaa jopa 25 000 dollaria, eli yli 22 000 euroa.

Pelissä on kuitenkin yllättävä käänne. Kaikki kilpailussa epäonnistuvat voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuri voittajan lopullinen voittosumma tulee olemaan. Käytännössä he voivat siis halutessaan äänestää voittosummaksi 0 dollaria.

Finger On The App -peliä pelataan 30. kesäkuuta alkaen kello 22 Suomen aikaa. Sovellus on ladattavissa jo sitä ennen Apple Storesta.