Tarhantädistä tuli tyrmäävä bikinikaunotar – haastaa Halle Berryn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Sylvie Meis poseeraa tällä kertaa tyrmäävän upeana bikineissä. Rantavedessä kahlaava kurvitar haastaa otoksellaan jopa Bond-kaunotar Halle Berryn taannoisen ikoniseen asemaan nousseen rantakuvan.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.