Sylvie Meis on tyrmäävä bikinikaunotar – haastaa Halle Berryn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

View this post on Instagram

Golden Hour 🌅🌊 #sainttropez @niuzy.news #werbungwegenmarkierung

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Sylvie Meis poseeraa tällä kertaa tyrmäävän upeana bikineissä. Rantavedessä kahlaava kurvitar haastaa otoksellaan jopa Bond-kaunotar Halle Berryn taannoisen ikoniseen asemaan nousseen rantakuvan.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.