90 Päivää morsiamena -tähti julkaisi ultraäänikuvan – yhä Marokossa miehensä luona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena on seurannut amerikkalaisen yksinhuoltajaäiti Nicole Nafzigerin ja hänen marokkolaisen rakkautensa Azan Tefoun tarinaa. Nicole on ollut koko koronakevään Marokossa.

Äsken nainen herätti epäilyksiä julkaistuaan Instagramin tarinoissa ultraäänikuvan. Fanit äimistyivät, sillä naisella on jo yksi lapsi entuudestaan Yhdysvalloissa. Nicolen May-tytär on tosin joutunut asumaan koko kevään sukulaisten luona, koska Nicole ei ole päässyt matkustamaan takaisin kotimaahansa koronarajoitusten vuoksi.

Nyt Nicole on selitellyt Champion Dailylle, että hän ei ole raskaana. Miksi nainen sitten julkaisi kuvan ultraäänestä? Hänen ja marokkolaisen rakkaan Azanin liitosta ei ole tarkempaa tietoa. Pari ei ole päässyt avioliittoon, koska Azanille ei myönnetty lupaa matkustaa Yhdysvaltoihin.

View this post on Instagram

The truth about the pregnancy rumors #LinkInBio

A post shared by Nicole Nafziger (@alwayssnicole) on