Abigail Ratchford ei kurvejaan peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Pic 1 or 2 ?! 😎 @fashionnova fashionnovapartner .. 💦

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Taannoin alastomana sosiaalisessa mediassa poseerannut kohukaunotar nähdään tällä kertaa keikistelemässä Instagramissa uima-altaalla hyvin niukoissa bikineissä. Vastaavaa altaasta nousua harvemmin nähdään. Nyt Abigail kysyykin kuvansa yhteydessä kumpaa versiota hänen seuraajansa suosivat.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.