Elokuvatuottaja Steve Bing kuoli hypättyään 27. kerroksesta – muistetaan Elizabeth Hurleyn ex-miehenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen elokuvatuottaja, yrittäjä ja käsikirjoittaja Steve Bing on kuollut. Itsemurhaan menehtynyt Bing oli kuollessaan 55-vuotias.

Tuottaja kuoli TMZ-sivuston mukaan hypättyään kotitalonsa, Los Angelesin Century Cityssä sijaitsevan pilvenpiirtäjän 27. kerroksesta. Bingin kerrotaan kärsineen masennuksesta jota koronakaranteenin aiheuttama ihmiskontaktin puute pahensin.

Steve Bing peri 18-vuotiaana 600 miljoonaa dollaria isoisältään ja alkoi luomaan uraa Hollywoodissa. Hänen ensimmäinen merkittävä tuotantonsa oli Sylvester Stallonen tähdittämä Get Carter vuodelta 2000. Bing toimi Pulmuset-sarjan ja Kangaroo Jack -elokuvan käsikirjoittajana.

Steve Bing oli näyttelijä Elizabeth Hurleyn ex-mies, ja pariskunnalla oli yhteinen poika Damien. Yhdysvaltojen rikkaimpien henkilöiden listalla mukana ollut tuottaja muistetaan myös anteliaana hyväntekijänä.