Emily Ratajkowski tihkuu seksiä pienissä bikineissä – vaihtoi tyylinsä blondiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ahkerasti sosiaalista mediaa käyttävä Emily Ratajkowski on totuttu näkemään julkisuudessa tummahiuksisena. Nyt huippumalli on kuitenkin päättänyt hieman uudistaa tyyliään.

Ratajkowski jakoi Instagramissa tuoreita kuvia, joissa hänet nähdään muun muassa poseeraamassa oman Inamorata-mallistonsa stringityylisissä bikineissä. Taannoin hiuksensa värjännyt tähti on nykyään blondi.

Aivan pelkästään huvin vuoksi ei Ratajkowski vaihtanut hiustensa väriä. Päätöksen taustalla on tuore sponsorisopimus Blond Absolut -hiustenhoitotuotesarjaa valmistavan Kerastasen kanssa. 29-vuotias tähti paljasti tiedotteessa, ettei hän ole koskaan aikaisemmin värjännyt hiuksiaan koko elämänsä aikana.

 

View this post on Instagram

👱‍♀️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

Day 1 as a blondie

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on