Madison Beer herutteli peilin edessä – tietenkin somea varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotiaan poplupaus Madison Beerin esiintyminen jouduttiin taannoin keskeyttämään BottleRock 2019 -festareilla Yhdysvalloissa, kun yleisössä tehtiin havainto aseesta. Laulaja ohjattiin turvaan lavalta ja yksi mies pidätettiin. Myöhemmin paljastui, että ase ei ollutkaan oikea. Viime aikoina Madison on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

View this post on Instagram

boop boop be doop

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Nyt Madison nähdään kuitenkin poseeraamassa näyttävissä somekuvissaan rintaliivit yllään, sillä popkaunotar kuvasi itseään keikistelemässä vähissä vaatteissa peilin edessä.

View this post on Instagram

🌼

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Taannoin Madison Beer poseerasi läpikuultavassa metallinhohtoisessa asussa levynsä kansikuvassa. Kyseessä oli Madisonin esikoisalbumi Life Support, jolta julkaistiin singlenä kappale Selfish. Levyn kansikuva osoittaa, että teinipopparin aikakausi on jäänyt Beeriltä taakse.