Maistuisiko? Turkulaispizzeria lanseerasi makaronilaatikkopizzan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perinteiset pizzatäytteet ovat etenkin viime vuosina saaneet eri puolilla maailmaa rinnalleen erikoisempia makuja. Nyt Turussa päästään maistamaan uutuutta, jossa yhdistyvät pizza ja vuosikymmenten ajan suomalaiskeittiöissä rakastettu ruokalaji.

Turkulainen Pizzeria Napoli on lanseerannut tiettävästi ensimmäisenä maailmassa makaronilaatikkopizzan. Roonari-nimisessä pizzassa tomaattikastike on korvattu sulatejuustolla, jonka päällä on naudan jauhelihasta, makaronista, kananmunasta ja kermasta tehty seos. Ketsupilla kruunatun kokonaisuuden lisätäytteeksi suositellaan Myrttisen suolakurkkua.

– Tällaisia villimpiä ideoita aina välillä kokeillaan, pizzeriayrittäjä Iiro Toivanen kuvaili Roonarista ensimmäisenä uutisoineelle Iltalehdelle.

Idea makaronilaatikkopizzasta vaikuttaa saaneen ainakin Facebookissa kiinnostuneen vastaanoton asiakkailta. Kyseessä ei ole ainoa suomalaiseen makuun suunniteltu erikoisuus jota Pizzeria Napolissa tarjoillaan. Listalta löytyy myös muun muassa makkaraperunoita, kurkkusalaattia, aiolia ja sipulimurua sisältävä After Party -makkaraperunapizza.

 

MAHTIPONTINEN UUTUUSKaikkihan jauhelihamakaronilaatikkoa on maistanut, mutta entäs sama pizzan muodossa? Meiltä tätä…

Publiée par Pizzeria Napoli Turku sur Mardi 23 juin 2020