Jessica Edström paljastavassa topissa – pakarat vangitsivat katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Nyt kuvankaunis suomalaiskaunotar nähdään tuoreimmissa maailmalla parhaillaan leviävissä kuvissaan muun muassa erittäin niukassa topissa, joka paljasti rintojen alaosan katsojille. Toisessa kuvassa Edström keikistelee mustassa uimapuvussa, jonka katsojien huomion hänen pakaransa varmasti vangitsevat. Kuvassa näkyy tyylikkäästi myös Suomen lippu.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.

View this post on Instagram

Comment your flag ⤵️💙🇫🇮

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on