Netflixiin viimein odotettu ominaisuus – ei enää syyllisyyden tunnetta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin kaltaisista suoratoistopalveluista löytyy valtava määrä elokuvia ja sarjoja. Joukkoon mahtuu myös sisältöä joka jää syystä tai toisesta kesken tai jonka katselu aiheuttaa jopa häpeän tai syyllisyyden tunnetta.

Nyt Netflix on helpottamassa kesken jääneiden tai nolojen nimikkeiden poistamista Jatka katselua -osiosta. Ominaisuus on tosin toistaiseksi käytössä vain Netflixin Android-sovelluksessa. Android-sovelluksessa Jatka katselua -osion nimikkeisiin ilmestyy kolmea pistettä esittävä kuvake, jota klikkaamalla esiin ilmestyy uusi valikko.

Valikossa on ”remove from row”, eli poista jonosta -vaihtoehto jota painamalla nimikkeen saa pois osiosta. The Verge -sivuston mukaan ominaisuuden on luvattu saapuvan lähiaikoina myös Netflix-sovelluksen iOS-versioon.