Jamie Foxx näyttelee Mike Tysonia – huikea muodonmuutos roolia varten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-palkittu näyttelijä Jamie Foxx tullaan tulevaisuudessa näkemään Mike Tysonista kertovan elämänkertaelokuvan pääroolissa. Tähti on nyt esitellyt sosiaalisessa mediassa huikeaa muodonmuutostaan roolia varten.

Foxx jakoi Instagramissa kuvan, joka paljastaa hänen treenanneen itseään huippukuntoon. Tähden mukaan hän on treenannut roolia varten muutamien kuukausien ajan, keskittyen erityisesti leuanvetoon ja punnerruksiin. Tavoitteena on näyttää samalta kuin Tyson huippukunnossaan 1980-luvulla.

Finding Mike -työnimellä kulkevaa Mike Tyson -elokuvaa on suunniteltu vuosien ajan, ja projektin epäiltiin jo välillä ajautuneen limboon. Taannoin 52-vuotias Foxx kuitenkin paljasti elokuvan olevan tuotannossa elokuvatuottaja Mark Birnbaumin Instagram Live -haastattelussa. Tysonin elämästä ei käänteitä puutu, sillä entinen raskaansarjan nyrkkeilijä on muun muassa istunut vankilassa, hakenut konkurssiin ja tullut pidätetyksi huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta.