Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez paljastivat parisuhteensa salat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez ja hänen miehensä Alex Rodriguez ottivat hetki sitten TikTok-sovelluksessa osaa huvittavaan Flip the Switch -nimiseen haasteeseen, jossa he vaihtoivat vaatteita keskenään. Nyt pariskunta teki toisenkin haasteen, jossa he vastasivat heidän parisuhdettaan koskeviin kysymyksiin.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez nähdään nyt leikkimielisessä visassa, kun he päättivät yhdessä toteuttaa Couples Challenge -haasteen. Haasteessa pariskunnalta kysytään kysymyksiä, joihin heidän tulee aina vastata sormella osoittaen kumpaanko heistä kysyjän väite sopii paremmin.

Leikkimielinen visailu osoittaa, että Jennifer Lopez on parempi kokki ja laittautuu aamuisin pidempään, mikä ei varmasti tullut katsojille yllätyksenä. Pariskunta oli muutamista väitteistä myös eri mieltä, mikä antaa ymmärtää, että tähdistä kumpikin on itsepäinen ja aamuisin melko huonolla tuulella. Katso video kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

https://www.instagram.com/p/B-IBN3FDN9m/