Mikä asuvalinta! Marika Fingerroos pelkissä stringeissä jalkapallokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan sekä vlogivideoitaan. Näin on tapahtunut myös koronakaranteenin aikana.

Fingerroos on tarjoillut alati kasvavalle seuraajajoukolleen runsaasti näyttäviä kuvia varsinkin kesähelteiden kunnolla alettua. Takavuosien julkkispovipommi on poseerannut niin yläosattomissa kuin saunassa alastomana. Tällä kertaa salarakkaana tunnetuksi tullut kaunotar on riisunut kaiken muun paitsi niukat stringit ja pelaa jalkapalloa yläosattomissa.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.