Michel Keaton palaa Batmaniksi? Fanit riemastuivat tiedonjyväsistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Michael Keaton nähtiin supersankari Batmanin roolissa Tim Burtonin Batman ja Batman – paluu -elokuvissa. Nyt tähti on mahdollisesti palaamassa suosikkirooliin vuosikymmenien tauon jälkeen.

Keatonin kerrotaan The Wrap -sivuston mukaan käyvän parhaillaan neuvotteluja tuotantoyhtiö Warner Brosin kanssa rooliin palaamisesta. Tähti nähtäisiin roolissa ensi kertaa 30 vuoteen Se-ohjaaja Andres Muschiettin tulevassa The Flash -elokuvassa, jossa Batman toimisi nuorempien sankarien mentorina.

Ideana on, että The Flash -elokuvassa katsojille esiteltäisiin multiversumi jossa DC Comicsin supersankareiden eri versiot elävät samanaikaisesti. Näin ollen Keatonin paluu Batmanin rooliin ei vaikuta tulevaan The Batman -elokuvaan. Siinä viittasankarin puvun pukee päälleen jälleen uusi näyttelijä, Robert Pattinson.