Louise Thompson kiittää vihaajiaan: ”Teitte minusta vahvan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Louise Thompson tuli aikoinaan tunnetuksi Made In Chelsea -ohjelmasta. Sen jälkeen 30-vuotias tähti on rakentanut uraansa sosiaalisessa mediassa ja toiminut aktiivisen ja terveellisen elämän sanansaattajana.

Nyt Louise Thompson nähdään näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan vihreissä kuviollisissa bikineissä. Thompson on julkaissut neljä kuvaa, joissa hän esittelee jokaisen kurvinsa eri kuvakulmista. Kuvan yhteyteen nainen on myös kirjoittanut viestin niille ihmisille, jotka ovat olleet häntä vastaan.

Nainen on omistanut tuoreet kuvansa kaikille, jotka ovat näyttäneet vuosien varrella vihaavansa häntä. ”Kiitos, että teitte minusta vahvemman. Jos opit käyttämään kritiikkiä polttoaineena sinulta ei lopu koskaan energia”, Louise Thompson kirjoittaa kuviensa yhteyteen.

Louise Thompson näyttää upealta bikineissä, joiden edestä sidottu yläosa muodostaa tyttömäisen rusetin rintojen väliin. Bikinikuvien lisäksi nainen nähdään usein sporttisissa asuissa. Treenaamisesta kiinnostunut kaunotar on myös lanseerannut oman urheiluvaatemerkin, joka kantaa nimeä Pocket Sport.