Mies koristeli myynnissä olleen talonsa – pihalle nousi satoja etelävaltioiden lippuja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etelävaltioiden lipusta on vuosien saatossa tullut rockabillyjen tunnusmerkki, mutta samalla se on mielletty osittain rasistiseksi symboliksi. Pohjois-Carolinan Rocky Mountissa taloaan myynyt 74-vuotias Edward Lee Wes on erityisen mieltynyt lipun symboliin.

Hän nimittäin koristeli myynnissä olleen talonsa pihan kauttaaltaan lipuilla. Mies joutui vuosien ajan naapuruston valitusten ja arvostelujen kohteeksi lippumaniansa vuoksi. Lopulta hän myi pikkuruisen talonsa 9.000 dollarilla.

Mies kertoi taannoin omistavansa 150 etelävaltioiden lippua. Hänet tiedetään valkoisen rodun kannattajaksi ja mies on tuomittu useista aserikoksista. Hän jopa rakennutti talonsa ympärille piikkilanka-aidan, The Smoking Gun uutisoi.