Romee Strijd luuli odottavansa poikaa – vaaleanpunainen paljastus yllätti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Tällä hetkellä nainen odottaa ensimmäistä lastaan miehensä kanssa ja paljasti viimein vauvansa sukupuolen.

Romee Strijd julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa pariskunta ja heidän lähisukunsa saavat selville tulevan vauvan sukupuolen. 24-vuotias Strijd on hankkinut lääkärin antaman testituloksen pohjalta pienen vaahtosammuttimen, jonka väri tulee kertomaan saavatko he tytön vai pojan.

Romee Strijd kertoo videolla, että hänellä on koko alkuraskauden ollut hyvin vahva tunne siitä, että lapsi on poika. Myös suurin osa suvusta on veikannut poikaa, minkä vuoksi yllätys onkin kaikille melko suuri kun vaahtosammuttimesta tuleva väripilvi onkin suloisen vaaleanpunainen. Strijd on kuitenkin helpottunut siitä, että tyttöä varten heillä oli jo nimi keksittynä.