Karen Havary ei antanut uimapuvulleen armoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 21-vuotiaasta Karen Havarystä.

Valtavasta takapuolestaan tunnettu kohukaunotar on nyt esitellyt sitä itseään, eli hänen tunnetuinta tuumiinosaansa. Tällä kertaa Karen poseerasi vaaleanpunaisessa uimapuvussa, jossa ei riittänyt kovin paljon kangasta peittämään hänen takapuoltaan. Katso kuvat tästä ja tästä.

Nyt Karen nimittäin poseeraa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa bikineissä tai alusasuissa, joista kummankin nimitys lienee vaakalaudalla. Hänen alavartaloan peittää nimittäin ainoastaan ohut naru, joka luonnollisesti katoaa pakaroiden väliin piiloon.