Tekashi 6ix9inen kohutusta musiikkivideosta parodiaversio – hulvaton tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikostuomion saanut räppäri Tekashi 6ix9ine ja hiphop-tähti Nicki Minaj kohahduttivat aiemmin yhteisellä Trollz-kappaleella ja siihen kuvatulla musiikkivideolla. Nyt paljon huomiota saaneesta videosta on tehty hauska versio, jossa alkuperäinen ääniraita on vaihdettu toiseen.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt kiertämään hulvaton video, jossa musiikki on vaihdettu melko erilaiseen ääniraitaan. Video on muuten hiljainen, mutta siihen on lisätty puhetta ja hassuja ääntelyitä vain kohtiin, joissa artistien suut liikkuvat. Lopputulos on osunut monien huumorintajuun ja videota onkin jaettu Facebookissa jo lähes puoli miljoonaa kertaa.

Värikkäällä musiikkivideolla muun muassa pussaillaan lemmikkieläimiä ja halaillaan setelitukkuja. Eniten videolla kohahdutti kuitenkin Nicki Minaj, joka nähdään rinnat paljaana ja pelkät tasselit nänniensä peitteenä.

yo whoever made this video hilarious as fuckShew Bobby

Publiée par Ryan Faith sur Dimanche 28 juin 2020