Dua Lipa herutteli somessa – julkaisi seksikkäitä bikinikuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime vuosien aikana nauttinut suuresta suosiosta. Nainen julkaisi juuri uuden Future Nostalgia -nimisen albumin ja odottaa nyt kuumeisesti sitä, että hän pääsisi takaisin keikkalavoille esittämään uusia kappaleitaan.

Kotona kesälomaa viettäessään nainen on kuitenkin keskittynyt lähinnä poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa oleskeluun ja auringosta nauttimiseen. 24-vuotias Dua Lipa julkaisikin itsestään nyt faniensa iloksi seksikkäitä kuvia, joissa hänen yllään nähdään pikkuruiset bikinit.

Peilin kautta otetuissa kuvissa nähdään miten poptähti esittelee vartaloaan vaaleanpunaisissa narubikineissä. Rintojen peitteenä ovat pienet virkatut laput, jotka esittävät ilmeisesti nalleja. Dua Lipa näyttää pitäneen koronaviruksen aiheuttaman sosiaalisen eristäytymisenkin aikana vartalostaan hyvää huolta.