Omista häistään tulossa ollut hoitaja päätyi kolaripaikalle – auttoi uhria hääpuku yllään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Juuri naimisiin mennyt sairaanhoitaja on osoittanut melkoista omistautumista ihmisten auttamiseen. Yhdysvaltojen Minnesotassa asuva nainen päätyi auttamaan onnettomuuden uhria häämekko edelleen päällään.

22-vuotias Rachel Taylor oli ajamassa kotiin tuoreen aviomiehensä Calvinin kanssa, kun pariskunta ohitti kolmen auton onnettomuuspaikan. Rachel ei aikaillut, vaan riensi nopeasti paikalle miehensä soittaessa hätänumeroon. Hän antoi yhdestä kolariautosta ulos vedetylle naiselle ensiapua hääpuku päällään.

Tuore morsian auttoi ja tarjosi tukea naiselle noin 15 minuutin ajan kunnes ensihoitajat ehtivät paikalle. Calvin kuvailee itseään siunatuksi siitä, että hänellä on aina ihmisiä hädässa auttava vaimo. Onnettomuuteen joutunut Tamara Peterson puolestaan kuvailee Rachelia upeaksi ihmiseksi ja kiittää häntä saamastaan avusta, uutusoi Mercury News.

 

On our way back to our home after an amazing and beautiful wedding day, literally blocks from our new home, we saw a…

Publiée par Calvin Taylor sur Lundi 22 juin 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.