Taapero raivostui golf-pelille – huvittava reaktio yllätti äidin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golf on vaikea peli, jossa menestyminen vaatii paljon harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Kaikilla sitä kärsivällisyyttä ei kuitenkaan ole, minkä vuoksi golfkentillä voidaankin nähdä satunnaisesti turhautuneita reaktioita, joissa ärräpäät lentelevät ja golfmailat iskeytyvät maahan.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa isäpuoli yritti opettaa poikaa pelaamaan golfia. Mies on intohimoinen golfin harrastaja, minkä vuoksi myös poika oli innostunut lajista. Mies oli ostanut lapselle lahjaksi pienen lasten golfmailasetin, jota he kokeilivat yhdessä ensimmäistä kertaa.

Ennen videon kuvaamista poika oli osunut mailalla palloon hienosti. Toisella kerralla poika ei kuitenkaan enää osunut, minkä jälkeen äiti oli alkanut kuvaamaan videota. Kun lapsi ei kolmannella lyönnilläkään osunut palloon, hän menetti täysin hermonsa ja sai pienen romahduksen, jossa maila lensi kädestä ja taapero alkoi potkimaan vihaisesti golfpalloa.