Viimeinkin! Beavis and Butt-Head tekevät paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vähä-älyisistä hevarikaveruksista kertova Beavis and Butt-Head nousi miltei kertaheitolla maailmanlaajuiseksi ilmiöksi 1990-luvulla. Nyt sisältönsä puolesta aikoinaan kohuakin herättänyt Music Televisionin satiirinen animaatiosarja on palaamassa ruutuihin.

Comedy Central -kanavan ja Beavis and Butt-headin luojan, Mike Judgen solmiman tuoreen sopimuksen myötä kanavalla tullaan näkemään uusi versio suosikkisarjasta. Myös mahdolliset spinoff-sarjat ja erikoisjaksot ovat tapetilla. Kuten aikaisemminkin, tulee Judge toimimaan animaatiosarjan käsikirjoittajana, tuottajana sekä Beavisin, Butt-Headin ja lukuisten muiden hahmojen ääninäyttelijänä.

Deadline-sivuston mukaan tarkoitus on vedota sekä vanhoihin x-sukupolvea edustaviin faneihin että nuoremman polven uusiin katsojiin. Alkuperäistä Beavis and Butt-Headia tehtiin kolmen kauden verran vuosina 1993-97 ja yhden uuden kauden verran vuonna 2011. Sarjan jälkeen Judge on tullut tunnetuksi muun muassa Kukkulan kuningas ja Silicon Valley -sarjoistaan sekä elokuvista Konttorirotat ja Idiocracy.