Iguaani oli jäädä auton alle – salamannopeat refleksit pelastivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maantielle eksyneet metsien asukit päätyvät valitettavan usein autojen yliajamiksi. Nyt videolle tallentui kuitenkin tilanne, jossa nähdään iguaani, jolla oli onnea matkassa mukana kun se päätti ylittää tien.

YouTube-videolla nähdään miten valtavan kokoinen iguaani seisoo keskellä tietä. Videon kuvanneet naiset ovat pysäyttäneet autonsa, että lisko onnistuisi ylittämään tien vahingoittumatta. Vastaan tuleva auto ei kuitenkaan ollut niin kiltillä tuulella.

Vastaan ajava auto ei hidastanut liskon vuoksi vaan ajoi suoraan sitä kohti. Iguaani oli juuri päätymässä auton renkaan alle kun sen salamannopeat refleksit auttoivat sitä väistämään autoa. Lisko onnistui kääntymään juuri ajoissa ja säästyi liiskatuksi tulemiselta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.