Alec Baldwin muisteli hääpäiväänsä: ”Elämäni onnellisin päivä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-ammattilainen Hilaria Baldwin ja näyttelijä Alec Baldwin ilmoittivat keväällä, että he odottavat perheeseensä nyt viidettä lasta. Hilaria on raskaudesta innoissaan, koska ennen raskauden onnistumista hän sai kaksi keskenmenoa.

Hilaria Baldwin ja Alec Baldwin menivät naimisiin kahdeksan vuotta sitten. Tiistaina mies muisteli hääpäiväänsä julkaisemalla kuvia, jotka on otettu suoraan vihkimisen jälkeen. Kuvissa tuore aviopari kävelee onnellisesti hymyillen alttarilta käsi kädessä.

62-vuotias Alec Baldwin kuvailee hääpäivän olleen hänen elämänsä onnellisin päivä. Miehellä ja 36-vuotiaalla Hilaria-vaimolla on neljä lasta, kuusivuotias Carmen, neljävuotias Rafael, kolmevuotias Leonardo ja yksivuotias Romeo. Tällä hetkellä he odottavat viidettä lasta.