Jessica Edström herutteli näyttävästi – juhli Yhdysvaltojen kansallispäivää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

View this post on Instagram

😛🇺🇸✌🏻

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

Tällä kertaa Edström on julkaissut Yhdysvaltojen kansallispäivän kunniaksi sensuellin kuvan, jossa hän paljastaa polveaan merkittävästi tavallista enemmän nostamalla bikinien yläosaansa. Bikinien alaosan väritys noudattelee teeman mukaisesti Yhdysvaltojen lipun värejä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.