Maailman lyhyin nainen sai oman ohjelman – unelmien täyttymys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin maailman lyhyimmän naisen unelmasta tulla Hollywood-tähdeksi. Nyyt se on toteutunut, sillä intialainen Jyoti Amge on saanut oman ohjelman TLC-televisiokanavalta. Hän on 62,8 senttiä pitkä.

World’s Smallest Woman: Meet Jyoti -niminen televisio-ohjelma starttaa Yhdysvalloissa heinäkuun ensimmäisinä päivinä. Sarjassa kuvataan naisen yritystä saavuttaa kuuluisuutta näyttelijänä. Hän on muuttanut osittain uuden uran vuoksi Amerikkaan Intian Nagpurista.

Samalla hän yrittää löytää lääketieteellistä ratkaisua sattuviin jalkoihin, jotka estävät pientä naista liikkumasta tarpeeksi hyvin. Jyoti Amge pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan 18-vuotiaana. Hän on nyt 26-vuotias. Nainen käyttää kolmen kuukauden ikäisten vauvojen vaatteita ja painaa vähemmän kuin keilapallo.