Miehet yrittivät arvata naisten kauneudenhoitotuotteiden hintoja – mahdoton tehtävä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisille on olemassa paljon erilaisia kauneudenhoitotuotteita ja välineitä, jotka auttavat ihonhoidossa. Nyt miehet laitettiin vaikean tehtävän eteen kun heidän piti arvailla tuotteiden ulkonäön perusteella niiden käyttötarkoitus ja hinta.

Miehet näkivät vuorotellen erilaisia naisille suunnattuja ihonhoitoon liittyviä välineitä, joiden hintaa heidän tuli arvioida. Ystävysten tuli myös pelkän kuvan perusteella arvailla mitä kyseisillä välineillä tehdään, mikä osoittautui hyvin hankalaksi.

Kasvojen hierontalaitteet ja erilaiset rullat näyttivät tuottavan eniten vaikeuksia miehille. Huulia suurentava imukuppi ja meikkivoiden levitykseen kehitetty Beauty Blender -meikkisieni olivat miehille kuitenkin tuttuja tuotteita.