90 Päivää morsiamena -tähdet Ashley ja Jay: ”Haluamme oman realitysarjan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -ohjelmasta tuttu pariskunta Ashley ja Jay Smith ovat palanneet yhteen. Heidän parisuhteensa oli skandaalien, uskottomuuden ja draaman täyttämä. He kuitenkin pystyivät sopimaan erimielisyydet televisiokameroiden ulkopuolella.

Pariskunta on päättänyt jatkaa avioliittoaan ja he ovat jopa suunnitelleet perheenlisäystä. Ashley ja Jay ovat järjestäneet Instagramissa kyselytunnin faneilleen. He kertoivat muun muassa, että elämä ilman 90 Päivää morsiamena -ohjelmaa on paljon parempaa. He eivät ole heittäneet televisiouraa kokonaan roskikseen.

– Haluaisimme tehdä realityohjelmaa uudestaan, mutta aitoa tosi-tv:tä! Olemme pohtineet jotain sellaista ohjelmaa, joka näyttäisi minkälaisia oikeasti olemme. Pysykää kuulolla, Ashley lupailee.

View this post on Instagram

📸: @kiamariestone

A post shared by Ashley Smith (@ashleye_90) on