Anais Zanotti nautti kesästään uimarannalla näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 30-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, ja nyt hänet on kuvattu Floridassa.

View this post on Instagram

⁣𝐇𝐚𝐯𝐞 𝐚 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐒𝐮𝐧𝐝𝐚𝐲 𝐅𝐚𝐦 💕⠀ ⠀ Wearing @breeanareidco swimwear 🤩⠀ The fit is amazing, she also has this bikini in pink and white, ladies check it out.⠀ ⠀ On a side note, just a few more days for the Fitness Plant Based Bundle 😱⠀ Don’t miss it!⠀ ⠀ 2 of my best eBooks are in the bundle, you will get over 43 eBooks for only $50, original price is at $800 if you were to buy all of them separately.⠀ ⠀ You will get:⠀ 🌱 Plant Based Meal Plan Guide⠀ 🌱Workout Guide⠀ 🌱 Plant Based Keto⠀ 🌱 Juice & Cleans book ⠀ 🌱 Gut Health ⠀ 🌱 Vegan Baby Food 👶🏻⠀ 🌱 Tips on how to go Plant Based, and many more.⠀ ⠀ Link on my bio 👆🏽

A post shared by Anais Zanotti | Vegan Trainer (@anaiszanotti) on

Anais Zanotti on nyt keikistellyt tittelinsä veroisesti rannalla mustissa bikineissä Yhdysvaltojen Floridan rannikolla. Päivityksen motiivina on markkinoida kuvassa näkyviä upeita biksuja ja sähköisiä kirjoja, mutta varsinkin miesfanien huomio taitaa kiinnittyä mallikaunottaren vartaloon.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

View this post on Instagram

⁣𝐇𝐨𝐰 𝖆𝖗𝖊 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐥𝐥 𝐬𝐩𝐞𝐧𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐒𝐮𝐧𝐝𝐚𝐲?⠀ ⠀ Swipe left to see some pics from yesterday.⠀ I went skydiving with friends.⠀ ⠀ For the ones that are new, I have been a skydiver for over 12 year’s, I have over 1500 jumps.⠀ I love jumping which is so peaceful and helps me to really relax. ⠀ ⠀ That’s also where I met my husband who was my Instructor at that time. 🙃⠀ ⠀ Ps: As I know I will get questions on why my suit is open 😸 it’s over 95 degrees in Miami, a lot of people are jumping without the suit.⠀ I close it right before jumping and open back before landing.

A post shared by Anais Zanotti | Vegan Trainer (@anaiszanotti) on