Mikä bikinipeppu! Popkaunotar Dua Lipa esitteli rantakuntonsa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Dua Lipa on nauttinut karanteeniajasta ja yllättävästä kesälomavapaastaan poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. 24-vuotias tähti on myös keksittynyt hyvinvointiinsa ja aloittaakin jokaisen päivänsä vetreyttävällä joogaharjoituksella.

View this post on Instagram

(✿◠‿◠) I’m shy (✿◠‿◠)

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Dua Lipa julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa videon, jossa nähdään miten nainen aloittaa päivänsä aamuisin joogaamalla. 24-vuotias tähti venytteli videollaan eläinkuosisessa asussa, joka korostaa naisen timmejä vatsalihaksia ja pitkiä jalkoja. Nopeutetulla videolla nähtiin miten naisen notkea vartalo taipuu erilaisiin jooga-asentoihin vaivattoman näköisesti. Nyt popkaunotar on esitellyt upeaa rantakuntooaan niin ikään someseuraajilleen upeassa kuvasarjassa.

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime vuosien aikana nauttinut suuresta suosiosta. Nainen julkaisi juuri uuden Future Nostalgia -nimisen albumin ja odottaa nyt kuumeisesti sitä, että hän pääsisi takaisin keikkalavoille esittämään uusia kappaleitaan.

View this post on Instagram

🧸🎀🧸🎀🧸

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on