Irina keikisteli läpinäkyvissä rintaliiveissä – tässäkö kesän hittituote?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Bradley Cooper ja supermalli Irina Shayk ilmoittivat erostaan viime kesänä. Pariskunta ehti olemaan yhdessä neljä vuotta, ja heillä on suhteestaan myös yhteinen kaksivuotias tytär Lea De Seine. Pariskunta ei ole kommentoinut tilannetta julkisesti, mutta äskettäin 34-vuotias Shayk puhui viimein erostaan julkisesti ja kertoi olevansa onnellinen kaikesta kokemastaan.

Irina on nyt eronsa jälkeen päässyt takaisin töihin, sillä hän esittelee parhaillaan somekuvissaan Intimissinin uuden malliston Sveva-rintaliivejä.

Irina Shayk kertoo ihmisten tuovan toisistaan aina parhaimmat ja pahimmat puolet esiin, mutta kaksi upeaa ihmistä eivät naisen mukaan välttämättä muodosta kuitenkaan hyvää pariskuntaa. Shayk on nyt kokenut yksinhuoltajana myös haasteita. Toisinaan hän miettii aamuisin, että ei tiedä enää mitä on tekemässä, jolloin naisesta tuntuu kuin hän olisi hajoamispisteessä. Tasapainottelu oman uran ja yksinhuoltajuuden välillä on vaikeaa, minkä lisäksi rooli elättäjänä on myös naiselle uusi.