Megan Foxin ex-mies iski tulikuuman mallin – lounastivat naisen omistamassa vegaaniravintolassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megan Foxin kanssa kymmenen vuoden ajan naimisissa ollut näyttelijä Brian Austin Green on ottanut uudesta sinkkuelämästään ilon irti. Hänet nähtiin aiemmin lounaalla teinivaimona kuuluisuuteen nousseen Courtney Stoddenin kanssa.

Nyt mies on piipahtanut lounaalla Melrose Avenuella sijaitsevassa vegaaniravintolassa seksikkään ja tatuoidun australialaismalli Tina Louisen kanssa. Louise on yksi ravintolan omistajista. Nainen on esiintynyt muun muassa Maxim-lehdessä poseeraten ja hän on heilastellut aiemmin muusikko Gavin Rossdalen kanssa, The Blast uutisoi.

Megan Fox ei myöskään aikaillut tahollaan aviomiehestään erottuaan. Hän on heilastellut julkisesti Machine Gun kellyn kanssa. Räppäri on tunnustanut rakastavansa syvästi näyttelijätärtä.

View this post on Instagram

Artist: @josie__who ❤️

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on

View this post on Instagram

love is who we are fear is what we learn.

A post shared by Tina Louise (@tinalouise) on