Suloisuuden huippu – koiranpentu vaani voikukkaa ja hyökkäsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni koiranomistaja kuvaa suloisia videoita lemmikeistään, koska usein lemmikit keksivätkin hauskaa puuhaa ja onnistuvat huvittamaan ihmisiä. Tällä kerralla videolla nähdään mopsi, joka vaani voikukkaa.

Pienelle koiranpennulle kaikki on vielä uutta ja ihmeellistä. Nyt mopsin pentu koki kiehtovan seikkailun ulkona nurmikolla kohdattuaan voikukan. YouTube-videolla nähdään miten mopsi vaanii voikukkaa ja kerää rohkeutta sen selättämiseen.

Musta koiranpentu on suloinen näky lähestyessään hitaasti voikukkaa. Se ei irrota katsettaan kukasta kertaakaan kunnes se on niin lähellä, että pystyy hyökkäämään kukan päälle. Lopulta koira ponnistaa ja onnistuu kaatamaan hennon voikukan, jonka voittamisesta koiranpentu näyttää olevan vielä melko ylpeä.