Britney Spearsin joogavideo hämmästyttää: ”Millaista joogaa tämä muka on?”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ei ole pitkään aikaan tehnyt uutta musiikkia. Hän kuitenkin muistaa ilahduttaa fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Viime aikoina laulaja on esitellyt etenkin tanssitaitojaan videoiden muodossa.

Britney Spears julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt joogavideon, joka sai monet hämmästymään. Videolla 38-vuotias tähti tekee erilaisia liikkeitä hiekkarannalla meren äärellä, mutta moni on kuitenkin ollut sitä mieltä, että liikeradoilla ei ole ollut mitään tekemistä joogan kanssa.

Britney Spears kertoo kuvatekstissään rakastavansa sitä, että hän saa kuunnella aaltojen kohinaa joogatessaan. Pumppaavat liikkeet eivät kuitenkaan ole useimpien mielestä näyttäneet joogalta. Kommentoijat ovat halunneet kiinnostuneina kuulla, että kuka tähden joogaohjaaja oikein on.