Gucci Mane esitteli 250 000 dollarin arvoisia hampaitaan – koristeltu timantein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillain räppäreillä on grillseinä tunnetut hampaisiin asetettavat koristepäälliset. Gucci Mane on kuitenkin vienyt hampaidensa koristelun hieman pidemmälle.

Gucci Mane hankki taannoin hampaisiinsa valkoiset posliiniset laminaatit. Niistä osa on koristeltu aidoilla timanteilla. Timanttihammaslaminaattien kerrotaan maksaneen tähdelle 250 000 dollaria, eli noin 220 000 euroa.

Gucci Mane esitteli arvokkaalla tavalla uudistettua purukalustoaan tuoreella Instagram-videolla. Räppärin on määrä esiintyä Suomessa Blockfest-tapahtumassa perjantaina 21. elokuuta 2020. Tapahtuman kohtalo tulee paljastumaan 15. heinäkuuta.

 

View this post on Instagram

A quarter Milly in GuWop grilly 🥶💎💰

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on