Chris Hemsworth valmistautuu Hulk Hoganin rooliinsa – massaa enemmän kuin Thorin rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Marvel-elokuvien Thorin roolista tunnettu Chris Hemsworth kiinnitettiin taannoin näyttelemään showpainin legendaa, Hulk Hogania. Australialaistähti näyttelee Hogania Joker-ohjaaja Todd Phillipsin tulevassa Netflix-elokuvassa.

Nyt Hemsworth on avautunut valtavasta muodonmuutoksesta, joka hänen täytyy käydä läpi roolia varten. Tähden mukaan hän tulee treenaamaan ja kasvattamaan massaansa Hoganin esittämistä varten enemmän kuin mihinkään aikaisempaan rooliinsa.

– Tästä tulee hauska projekti. Kuten voitte arvata, on roliin valmistautuminen uskomattoman fyysistä. Minun täytyy kasvattaa massaani enemmän kuin koskaan ennen, jopa enemmän kuin Thorin roolia varten, Hemsworth paljasti Total Film -lehden haastattelussa.

– Rooliin kuuluvat myös aksentti, fyysisyys ja asenne. Minun täytyy myös sukeltaa syvälle painin maailmaan, mitä odotan innolla, näyttelijä jatkoi.