Isän ja pojan välinen kädenvääntö johti ammuskeluun ja tuntikausien poliisioperaatioon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Isän ja pojan välisellä humalaisella kädenväännöllä on ollut dramaattiset seuraukset Yhdysvaltojen Kentuckyssä. Kädenvääntö johti ampumistapaukseen ja tuntikausia kestäneeseen yhteenottoon poliisin kanssa.

55-vuotias Curtis Zimmerman haastoi alaikäisen poikansa kädenvääntöön maanantaina perheen Florencessa sijaitsevassa kodissa. Zimmerman raivostui hävittyään kädenväännössä useita kertoja, ja välienselvittely muuttui fyysiseksi. Lopulta Zimmerman tarttui aseeseensa ja ampui kaksi kertaa kattoa kohti.

Isä ei suostunut paikalle hälytettyjen poliisien vaatimuksiin, mistä seurasi kahdeksan tuntia kestänyt pattitilanne virkavallan piiritettyä kotiinsa linnoittautuneen Zimmermanin. Hän antautui lopulta viranomaisille tuntikausia kestäneiden neuvottelujen päätteeksi. Muut perheenjäsenet olivat poistuneet kodista ennen piiritystilanteen alkamista ja selvisivät välikohtauksesta säikähdyksellä, uutisoi New York Post.

 

On Monday, July 6, 2020, at approximately 12:58 AM, Boone County Sheriff’s Office deputies were dispatched to 850…

Publiée par Boone County Sheriff's Office, KY sur Lundi 6 juillet 2020