Madonna rohkeasti yläosattomissa – kuvasi itsensä peilistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplegenda Madonna joutui alkuvuodesta jo ennen koronakriisiä perumaan esiintymisiään terveysongelmien vuoksi. Tähti on sittemmin parannellut alkuvuodesta saamaansa polvivammaa. Nyt 61-vuotias Madonna on yllättänyt faninsa jakamalla Instagramissa rohkean selfien.

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch……………. 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kuvassa hän poseeraa peilin edessä yläosattomissa, pelkkään hattuun ja pikkuhousuihin pukeutuneena. Tähti nähdään ottamassa tukea kainalosauvasta.

Vuosikymmeniä kestäneen uran popmusiikin parissa tehnyt Madonna on turvautunut sauvojen tukeen maaliskuussa esiintymislavalla tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Hän paljasti toukokuussa sosiaalisessa mediassa saaneensa kantasoluhoitoa, jonka tarkoituksena on parantaa hänen polvivammansa.