Miley Cyrus kesäisissä tunnelmissa poikaystävän kanssa – bikineissä kuumia tanssiliikkeitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miley Cyrus on seurustellut loppuvuodesta saakka toisen poptähden, australialaisen Cody Simpsonin kanssa. Nyt kaksikko on nähty viettämässä yhteistä aikaa kesäisissä merkeissä.

27-vuotias Cyrus jakoi TikTokissa videon, jossa hän ja Simpson esittelevät tanssiliikkeitä auringossa. Sinisiin bikineihin sonnustautunut Cyrus ja hänen mustiin shortseihin pukeutunut poikaystävänsä tanssivat videola C+C Music Factoryn Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) -hitin tahdissa.

Vuosien ajan ystävyksinä tunnetut Miley Cyrus ja Cody Simpson alkoivat seurustelemaan lokakuussa 2019 muutama kuukausi sen jälkeen, kun Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat. Simpson on seurustellut aikaisemmin muun muassa Gigi Hadidin kanssa.

@mileycyrus

If we can’t get back to work….. let’s get back to WERK @codysimpson

♬ original sound – thehypeman_