Delilah Belle Hamlin riisui somekuvaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee toisinaan myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin.

Tyttäristä Delilah Belle on julkaissut sosiaalisessa mediassa ajoin hyvinkin rohkeita kuvia itsestään ja vartalostaan. Nyt hänet nähdään esittelemässä paljasta vatsaansa ja alushousujaan somekuvassa.

Delilah Belle Hamlin poseerasi todella seksikkäästi kuvissa, joissa nuori kaunotar nähdään seeprakuvioisessa uima-asussa. Uima-asu vaikuttaa aluksi bikineiltä, mutta ylä- ja alaosa näyttävät kuitenkin olevan kiinnittyneitä toiselta sivulta toisiinsa. Nainen on saanut lukuisia ylistäviä kommentteja ja syntymäpäiväviestejä kuviin, joissa malli esittelee ruskettunutta vartaloaan.