Uusi Batwoman on valittu – Javicia Leslie päärooliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Batwoman-sarjan fanit yllättyivät taannoin pääosaa esittävän Ruby Rosen ilmoitettua jättävänsä roolin. Sen jälkeen Batwomanin tuottajien paljastettiin miettivän rooliin Vanessa Morgania. Nyt on kuitenkin vahvistettu, että Batwomanina tullaan jatkossa näkemään Javicia Leslie.

Javicia Leslie ilmoitti uutisen innoissaan omalla Instagram-kanavallaan. 33-vuotias Javicia Leslie on ensimmäinen tummaihoinen näyttelijä, joka pääsee pukemaan supersankarin viitan ylleen sarjan toisella tuotantokaudella.

– Kaikki tummaihoiset tytöt, jotka haaveilevat supersankariksi tulemisesta… Se on mahdollista, näyttelijä riemuitsi kuvatekstissään.

Ruby Rose jätti suositun televisiosarjan pääroolin esittämisen jo ensimmäisen tuotantokauden. Selvää syytä naisen lähtemiseen sarjasta ei ole annettu. ”Tietäjät tietää”, Ruby Rose kommentoi aiemmin lopettamisen syitä omalla Instagram-kanavallaan ja jätti näin ollen kaiken pelkästään arvailujen varaan.