Kajakin kyydissä pysyminen on yllättävän vaikeaa – isä ja tytär saivat huomata sen nopeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyynellä joella ja järvellä melominen voi olla hyvin terapeuttista ja mukavaa puuhaa. Kapean kajakin kyytiin pääseminen tai sillä liikkuminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin miltä se voi pidempään harrastaneiden toimesta näyttää.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa isä ja tytär ovat lähdössä kajakilla melomaan. Kaksikko on harjoitellut tasapainoa ja rauhallista melomista aluksi matalassa rantavedessä ohjaajan pitäessä kiinni kajakista. Lopulta hän kuitenkin päästää irti, jolloin isä ja tytär ovat omillaan.

Aluksi he melovat hitaasti taakse päin ja pääsevät matalasta rannasta hieman kauemmas. Kun isän ja tyttären tulisi meloa eteen päin, he menettävät kuitenkin nopeasti tasapainonsa. Kuvaaja ei pysty pidättelemään nauruaan kun kajakki kääntyy ympäri ja kaksikko putoaa kyydistä veteen.