Kylie Jennerin upeat lomakuvat saavat jatkoa – esitteli tiimalasivartaloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on viime päivien aikana julkaissut häikäisevän kauniita maisemakuvia, joissa nähdään aavikkoa ja kalliota. Tähti lomailee tällä hetkellä Stormi-tyttärensä ja ystäviensä kanssa Utahissa Canyon Pointin alueella ylellisessä majoituksessa.

Nyt Kylie Jenner julkaisi 184 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi kuvia, joissa tähti poseeraa seksikäs asu yllään. 22-vuotias kaunotar nähdään kaksiosaisessa asussa, johon kuuluu rintaliivit ja pieni hame, jotka ovat kauttaaltaan pienten koristekivien peitossa.

View this post on Instagram

one day at a time 🤍✨✨

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Tähti seurueineen asuu häikäisevän kauniissa Amangiri-hotellin majoituksessa, joka tarjoaa luksusta kaipaaville asiakkailleen upeita sviittejä, ylellisiä telttoja sekä huviloita. Amangirin ylellisissä puitteissa yöpyminen ei ole mahdollista aivan kenelle tahansa, koska majoitus maksaa yöpymismuodosta riippuen 3500-5300 dollaria yöltä.