90 päivää morsiamena -tähdelle oma realitysarja – mukana myös Stacey-sisko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkiohjelma 90 Päivää morsiamena on seurannut 45-vuotiaan amerikkalaisen Darcey Silvan elämää ulkomaalaisten miesten naisystävänä. Valitettavasti naisen suhteet eivät ole toimineet odotetulla tavalla ja hän on jäänyt sinkuksi kerta toisensa jälkeen.

Nyt TLC-televisiokanava aikoo kuvata runsaasti mielipiteitä herättävästä böönasta oman televisiosarjansa. Kyseessä on 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off nimeltään Darcey & Stacey. Kaikki alkuperäistä sarjaa seuranneet tietävät, että Stacey on Darceyn lähes samannäköinen sisko.

Lisäksi sarjassa esiintyvät Darceyn lapset, 15-vuotias Aniko ja 14-vuotias Aspen sekä hänen vanhempansa Mike ja Nancy. Entertainment Weeklyn mukaan Staceylla on niin ikään sutinaa ulkomaalaisen miehen kanssa, kun hänen albanialainen poikaystävänsä Florian liittyy sarjan tähtikaartiin. Sarja alkaa elokuussa Yhdysvalloissa.