Janni Hussi upeissa bikinikuvissa – söpö kuvasarja someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Nyt Janni on kuitenkin ehtinyt myös hieman hengähtää kesän kiireidensä keskellä.

Hussi julkaisi Instagramissa itsestään neljän saman kuvan sarjan, jossa hän poseeraa kameralleen niukoissa oransseissa bikineissä. Kuviensa yhteydessä hän toteaa suunnanneensa Kouvolaan viikonlopuksi bongailemassa lintuja ja uittamaan varpaita.

Taannoin syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti toipui koettelemuksestaan upeasti, sillä leikkaus oli onnistunut ja pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ole jäänyt jälkeäkään. Energinen Janni on onnistunut palaamaan aktiivisen elämänsä pariin ja liikkumaan normaaliin tapaansa innostaen samalla myös muita liikunnan pariin.