Paris Hilton väittää asettuvansa presidenttiehdokkaaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye West synnytti somemyrskyn ilmoittamalla asettuvansa ehdolle Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa, ja nyt on toisen kuuluisuuden vuoro. Myös Paris Hilton ilmoitti ryhtyvänsä presidenttiehdokkaaksi.

Paris Hilton julkaisi sosiaalisessa mediassa photoshopatun kuvan, jossa hänet nähdään makoilemassa Valkoisen talon presidentin virkahuoneen pöydällä leopardikuvioisessa asussa. Kuvatekstissä oli tunniste #ParisForPresident, eli Paris presidentiksi.

– Pitkään jatkuneen pohdinnan ja harkinnan päätteeksi olen päättänyt presidentin virkahuoneen kaipaavan uutta sisustusta ja naisen kosketusta, Paris Hilton kirjoitti.

Toisessa twiitissään Paris Hilton paljasti vaalisloganinsa olevan Trumpin vastaavaa mukaileva Make America Hot Again, eli tehdään Amerikasta jälleen kuuma. Hilton myös kertoi haluavansa poptähti Rihannan varapresidentikseen. Seurapiiritähden suunnitelmien todenperäisyyttä ei ole vahvistettu, joten kyseessä on mitä todennäköisimmin pelkkä vitsi.

 

View this post on Instagram

#ParisForPresident ❤️💙👸🏼💙❤️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on