Sampo Kaulasen perustaa pizzeriaketjun: ”Jengillä räjähtää pää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin kyläkauppias ja monista realitysarjoista tuttu suosikkihahmo Sampo Kaulanen laajentaa liiketoimiaan yhdessä Michele-vaimonsa ja liikekumppaneidensa kanssa. Tarkoituksena on perustaa pizzeriaketju, joka mullistaisi koko maan pizzatarjonnan.

– Uskomatonta mutta totta!! Me aiotaan mullistaa pizzagenre kokonaan! Tehään niin hyvää aitoo Napolilaista pizzaa et jengillä räjähtää pää! Me perustetaan nyt alkuun kaksi Johnny’s Heist -pizzeriaa, Sampo Kaulanen intoili päivityksessään.

Samalla kyläkauppias kertoi jo tulevien ravintoloiden valitut sijaintipaikat.

– Toinen Ylläkselle ja toinen Leville! Ketjun laajentaminen jatkuu ensivuonna! Parasta pizzaa mitä oon koskaan saanu ja mahtava olla mukana tässä tarinassa, joka meiän kohalta alko nyt, Kaulanen jatkoi.