Vera Wang täytti 71 vuotta – näyttää puolet ikäistään nuoremmalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olipa kyse sitten geeneistä tai plastiikkakirurgiasta, jotkut ihmiset tuntuvat vanhenevan ulkonäöltään muita hitaammin. Yksi heistä on kuuluisa yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Vera Wang.

Vera Wang täytti 27. kesäkuuta 71 vuotta. Muotisuunnittelija jakoi taannoin Instagramissa kuvia, joiden hän viittasi esittelevän pride-kuukauden treeniensä tuloksia. Otoksissa hän poseeraa kameralle Adidaksen urheilurintaliiveissä ja Balenciagan legginseissä.

Kuvien perusteella Wangia saattaisi luulla helposti jopa puolet ikäistään nuoremmaksi. Tähdellä on takanaan pitkä ura muotimaailmassa, sillä valmistuttuaan Sarah Lawrence Collegesta hänestä tuli Voguen nuorin toimittaja. 40-vuotiaana Wang ryhtyi itsenäiseksi häämekkojen suunnittelijaksi.

 

View this post on Instagram

PRIDE Workout. 🏳️‍🌈

A post shared by Vera Wang (@verawang) on