Demi Lovato syö mitä haluaa – ei tahdo ulkonäkökeskeistä uraa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Demi Lovato on paininut mielenterveysongelmien, huumeriippuvuuden ja syömishäiriön kanssa viime vuosina. Nyt nainen tavoittelee terveellisempää kehoa ja mieltä. Nainen havittelee myös musiikillista uraa, jolla ei ole enää mitään tekemistä hänen ulkonäkönsä kanssa.

Viime aikoina moni julkisuuden valokeilassa paistatteleva laulajatähti on julkaissut kuvia ja videoita terveellisistä elämäntavoistaan ja niiden tuomista tuloksista. Huimilla painonpudotuksillaan uutisotsikoihin ovat nousseet etenkin Adele ja Jessica Simpson. Myös Beyonce on tunnettu erityisen tiukoista dieeteistä, joiden avulla nainen valmistautuu kuvauksiin ja konsertteihin. Demi Lovato ei enää halua valmistautua mihinkään.

– Aiemmin managerini valvoi, että en syö mitään ennen kuvauksia. Nykyään syön mitä haluan. Voin syödä vaikka Subway-leivän aamupalaksi, Lovato kommentoi Bustle-sivuston haastattelussa.

Demi Lovatoa on vaivannut se miten ulkonäkökeskeinen musiikkiala on. Hän toivoo, että hän saisi musiikin parissa vielä uran, jossa tärkeintä on hänen musiikkinsa ja tarinat, joita hän haluaa kertoa. Hän ei halua enää miettiä ulkonäköään tai sen muuttamista musiikkiinsa sopivaksi, koska musiikissa ei tulisi tähden mukaan olla kyse siitä miltä hän näyttää.